Twello

Beginnen jouw smaakpapillen direct te tintelen zodra iemand hamburger of kipsaté menu zegt? Dan is Kwalitaria jouw restaurant in Twello! In onze cafetaria hebben we namelijk de lekkerste burgers die jij maar kunt bedenken; gemaakt van rundvlees, kip, vis of vegetarisch. Hoe klinkt bijvoorbeeld de 1838, met beenham, kaas, gebakken ei en mosterdsaus? Of ga jij voor onze vegetarische hamburger die gemaakt is van tomaat? Kwalitaria Twello is gelegen in het centrum van Twello, aan het Marktplein. Een ideale locatie om na het winkelen even te komen snacken. Of kom tussendoor een lekker kopje koffie op ons terras drinken, want ook dat is mogelijk in onze snackbar in Twello!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Twello?

Kwalitaria Délifrance Twello

Wat Kwalitaria Délifrance in Twello zo bijzonder maakt, is dat je er ook terecht kunt voor heerlijke broodjes. Die broodjes kunnen belegd worden met alles dat jij je maar kunt bedenken, van gerookte zalm en carpaccio tot warme beenham en hete kip. Dat is toch veel lekkerder dan die saaie boterham met kaas in jouw broodtrommel? Denk er daarom eens aan om voor de lunch broodjes af te halen in Twello. Geef van tevoren een bestelling door via de website van Kwalitaria wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat op het gewenste tijdstip. Wat zullen jouw collega’s jaloers zijn! Een van onze andere maaltijden afhalen in Twello kan natuurlijk ook of kom ook eens een ijsje halen. Met ons ruime assortiment aan softijs, sundaes en fundaes (met stroopwafelkoekjes, M&M’s of karamelblokjes) is Kwalitaria ook jouw ijssalon in Twello!

Horeca in Twello

Er is genoeg horeca in Twello, maar nergens eet je zulke lekkere patat als bij Kwalitaria. Nu vraag jij je natuurlijk af wat onze friet zo speciaal maakt. We zullen een tipje van de sluier oplichten: onze patat komt van de agria aardappel, een Hollands exemplaar, en we bakken onze patat in een olie die plantaardig is. Voeg daaraan toe dat de frieten met liefde worden gebakken en zo krijg je de beste friet van Twello. Lekker, met een topping van stoofvlees of kaassaus of juist traditioneel met mayonaise en een snack. Ga jij dan voor een kaassoufflé, een kroket of voor onze knapperig rol met shoarma die in Twello alom bekend staat? Lastig hè, om een keuze te maken?

 

Burgermenu The Bull