Uden-Zuid

Het woord ‘standaard’ komt niet in ons woordenboek voor. Kwalitaria Uden-Zuid is dan ook net even anders dan elke overige cafetaria in Uden. Wat er dan zo anders is? Loop maar eens binnen bij Kwalitaria in Uden en oordeel zelf: ooit gedacht dat een snackbar zo sfeervol kon zijn? Ook de menukaart zit vol verrassingen. Naast traditionele snacks, vind je bij Kwalitaria ook de lekkerste hamburgers met verse toppings, zoals beenham, gebakken ei en tomatenrelish. We hebben bovendien verschillende broodjes die vers voor je belegd worden en zeg nu zelf, van een spareribs menu met friet krijg je toch direct trek?

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Uden Zuid?

Eten in Uden

Pak je agenda er maar bij; wanneer kom jij bij ons eten in Uden? De openingstijden van Kwalitaria Uden-Zuid kunnen in ieder geval geen roet in het eten gooien, want we zijn elke dag geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Ook op zondagen! En ligt jouw bank op zo’n zondag wel erg lekker, dan hebben wij nog iets handigs voor je in petto: Kwalitaria kan jouw eten bezorgen in Uden-Zuid! Plaats eenvoudig een bestelling op onze website en binnen no time brengen wij jou een verse, warme maaltijd – die je kunt opeten op de bank die zo lekker ligt!

Friettent in Uden

Steeds meer gasten raken uitgekeken op de standaard patat met mayo. Daar speelt Kwalitaria Uden-Zuid graag op in! Zo verkoopt onze snackbar in Uden diverse friet specials, oftewel: patat met een topping. Een van deze luxe frietjes is de friet stoofvlees, volgens grootmoeders recept bereid met mals runderstoofvlees. Om je vingers bij af te likken! Of wat dacht je van een vegetarische variant, de Friet Falafel? Zoiets vind je niet bij elke friettent in Uden! Kortom, Kwalitaria vindt het belangrijk om te blijven vernieuwen en hoopt op deze manier te realiseren dat jij ook in de toekomst bij ons komt eten in Uden.