Urk

Op zoek naar een restaurant op Urk? Stop maar met zoeken, want bij Kwalitaria De Bolder op Urk geniet je van de lekkerste maaltijden. Naast een uitgebreid aanbod van de lekkerste snacks, kun je bij Kwalitaria De Bolder ook terecht voor vers belegde broodjes, frisse salades en de beste hamburgers. Kwalitaria is dan ook niet zomaar een snackbar op Urk. Wat onze cafetaria zo bijzonder maakt, is dat je lekker kunt snacken, maar óók geniet van gezondere opties. En in beide gevallen ben je verantwoord bezig. Hoe dat zit? Kwalitaria streeft ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van plofkipvrije producten en producten van eigen bodem. Zo geniet je ook nog eens van een hoge kwaliteit en een voortreffelijke smaak. Waar wacht je nog op? Kom gauw langs bij de beste cafetaria van Urk: Kwalitaria! 

 

Lekker eten bij een Kwalitaria op Urk?

Eten op Urk

Lekker eten op Urk? Wij weten waar je zijn moet! Kwalitaria De Bolder functioneert namelijk niet zoals iedere andere snackbar om de hoek. Je krijgt bij onze cafetaria het gevoel alsof je uit eten bent op Urk. We horen je al denken: “hoezo dan?” Nou, met ons brede assortiment kan jij met al je eetwensen bij ons terecht. Voeg daar een luxe inrichting van ons restaurant aan toe en jij wilt nooit meer ergens anders eten op Urk. Tip: probeer voor een ware smaakexplosie onze friet met topping eens. Toch meer zin in pizza? Ook daarin bieden we voldoende keuze en voor iets gezonds raden wij je onze frisse salades, wraps of belegde broodjes aan. Sluit af met een lekker nagerecht van softijs of een milkshake en jouw maaltijd is compleet!

Snackbar: ook bestellen!

Dacht je dat je geen eten kon bestellen bij een cafetaria? Dan heb je het mis, want bij onze snackbar op Urk is dit weldegelijk mogelijk! Kom je maaltijd afhalen of, nog eenvoudiger, laat je eten lekker bij jou voor de deur bezorgen door Kwalitaria. Maak je keuze via onze webshop, betaal veilig online en binnen een paar minuten zijn wij al onderweg met jouw bestelling. Ooit gedacht dat eten bestellen op Urk zo eenvoudig kon zijn?

 

Burgermenu The Bull