Utrecht

Niet een doorsnee snackbar maar een cafetaria waar je terecht kunt voor snacks en maaltijden van écht goede kwaliteit. Dat is kwalitaria! Vers, waar mogelijk duurzaam en altijd de meest lekkere smaken. Je vindt ons ook in Utrecht. Bij onze vestigingen kun je terecht voor je favoriete burger, friet en salade. Of wil je eens wat anders? Ga dan voor een shoarma, malse pittige kipreepjes of heerlijk stoofvlees menu. Ontdek het zelf in een van onze vier vestigingen en ervaar dat Kwalitaria niet zomaar een snackbar in Utrecht is. Deze Kwalitaria’s zijn iedere dag tot 21.00 uur open. Dus voor de beste cafetaria of de lekkerste friet in Utrecht kun je van maandag tot en met zondag bij deze vier vestigingen terecht.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Utrecht?

Cafetaria of lunchroom in Utrecht?

Uit eten gaan in een snackbar niet gezellig? Kwalitaria is niet alleen een cafetaria met verse maaltijden maar juist ook een sfeervolle omgeving. Dus wanneer je op zoek bent naar een cafetaria of lunchroom in Utrecht waar je ook lekker kunt zitten, dan ben je van harte welkom in een van onze vestigingen! Dus doe aankomende frietdag eens wat anders en vergeet die friettent bij jou om de hoek in Utrecht. Trakteer jezelf op onvervalst lekkere, verse snacks en friet. En daarvoor moet je bij Kwalitaria zijn. Kwalitaria is er voor iedereen. Naast onze heerlijke friet, menu’s en snacks, hebben we ook genoeg keuze voor vegetariërs. Of probeer eens onze glutenvrije kroket! Heerlijk geniet zonder last te krijgen van je glutenallergie. En omdat wij graag iedereen willen laten genieten van onze lekkerste snacks, hebben wij ook een halal frikandel en mexicano.

Eten thuis laten bezorgen Utrecht?

Geen zin om te koken? Geen probleem! Laat je eten gemakkelijk thuisbezorgen in Utrecht. Bestel snel online en Kwalitaria komt het bij jou brengen. Je hoeft de deur dus niet eens uit te gaan om te kunnen genieten van onze verantwoorde lekkernijen. Natuurlijk kun je je bestelling ook online plaatsen en vervolgens zelf afhalen. Dus of je nou alleen een burger wil bestellen in Utrecht of een compleet menu, voor jou alleen of voor de hele familie. Wij helpen jou aan een verse maaltijd bomvol smaak. Aan huis bezorgd of makkelijk af te halen bij jouw dichtstbijzijnde Kwalitaria.