Velden

Onze naam zegt het al: kwaliteit staat bij ons voorop. Je vindt bij Kwalitaria Velden dus alleen producten van topkwaliteit die ook nog eens bomvol smaak zitten. Oer-Hollands vlees, sappig en vol van smaak. Dat moet je proeven! Maar lekker betekent bij onze snackbar in Velden ook dat de ingrediënten zoveel mogelijk duurzaam en verantwoord zijn. Geen plofkipproducten dus en we maken gebruik van biologische broodjes. Kleine tip van ons: hiermee kun jij dus mooi naar jouw omgeving toe verantwoorden waarom jij zo vaak in onze cafetaria in Velden komt eten.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Velden?

Restaurant in Velden

We snappen dat mensen weleens in de war zijn over ons restaurant in Velden, want is het nou een restaurant, een snackbar, een cafetaria of toch een lunchroom? Wat ons betreft zijn we het allemaal en mag jij zelf bepalen hoe je ons noemt. Voor iedereen die graag een frietje haalt zijn wij dé cafetaria in Velden en als liefhebber van de kroket en frikandel is Kwalitaria jouw snackbar in Velden. Onze vers belegde broodjes zijn perfect voor een lunch in Velden en dankzij onze sfeervolle inrichting en menukaart met diverse burgers, pizza’s en complete menu’s zijn wij net zo goed een restaurant. Hoe je Kwalitaria ook noemt, één ding is zeker: lekker eten doe je er gegarandeerd.

Bestellen in Velden

Eén benaming voor Kwalitaria Velden hebben we in bovenstaande tekst nog niet genoemd, namelijk: afhaalrestaurant. Je kunt bij ons ook heel gemakkelijk online eten bestellen in Velden en het vervolgens komen afhalen. Dat scheelt wachttijd! Al onze gerechten zijn online te bestellen: van een pizza Margherita en friet kapsalon tot een kindermenu en milkshake aardbei. Geef via de Kwalitaria website door welke maaltijd jij wilt nuttigen en hoe laat je het wilt afhalen, en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat op het afgesproken tijdstip. Handig, nietwaar?