Vianen

Kwalitaria Vianen is geen gewone snackbar. In onze snackbar vind je zowel lekker als gezond eten onder één dak. Onze cafetaria in Vianen is onderdeel van de franchiseformule Kwalitaria waarbij nog 130 andere locaties zijn aangesloten. In het hart van Nederland mocht dan ook zeker geen Kwalitaria ontbreken! Breng je een bezoek aan Vianen, vergeet dan niet om binnen te wandelen bij Kwalitaria. Ontdek hier de seizoen specials, de overheerlijke burgers of een vers belegd broodje. Daarnaast heeft onze snackbar in Vianen voldoende vegetarische opties, zoals een vegetarische hamburger en groentekroket. Dus wacht niet te lang en laat jezelf verrassen bij Kwalitaria Délifrance Vianen!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Vianen?

Eten in Vianen

Lunchtijd? Kwalitaria Vianen opent net voor het middaguur, dus ook voor een lunch in Vianen kun je bij ons terecht. Kom genieten van onze vers belegde baguettes, een lekkere uitsmijter of heb je toch liever een snackmenu? En we hebben goed nieuws: ook eten bestellen in Vianen is bij Kwalitaria mogelijk. Dat komt goed uit als je op zondag gezellig met vrienden aan het borrelen bent en geen zin hebt om te koken. Laat Kwalitaria Vianen voor je koken en bestel gemakkelijk online. Op onze website kies je er gemakkelijk voor om je friet te laten bezorgen of deze af te halen op locatie. Voor zowel de grote als de kleine eters is er een ruime keuze uit diverse menu’s, snacks en burgers. Pssst, wist je dat onze hamburgers van MRIJ-rundvlees zijn gemaakt? Hoe fijn is het dat de online bestelling die je doet ook nog eens verantwoord is?!

Lekkere patat in Vianen

Echte frietkenners bezoeken al jaren de locaties van Kwalitaria. Onze friet wordt namelijk gemaakt van de Hollandse Agria aardappel. Deze is niet alleen lekker van smaak, maar komt ook nog eens van Hollandse bodem. Friet is in onze locatie in Vianen in allerlei varianten te vinden. Ga je voor de standaard friet met mayonaise of mogen we je verrassen met één van onze friet specials? Deze specials bestaan uit friet met daarop een topping van bijvoorbeeld hete kip of runderreepjes. Daarnaast vind je bij ons de lekkerste friet kapsalon met shoarma van Vianen. Kom maar proeven! Kortom, ben je in Vianen en op zoek naar lekkere patat? Kom dan naar Kwalitaria Délifrance Vianen!

 

Burgermenu The Bull