Vinkeveen

Lekkere trek? Dan zit er maar één ding op: kom naar Kwalitaria Vinkeveen! Daar hebben ze genoeg lekkers voor jouw brullende maag. Burgers, menu’s, friet, snacks, broodjes, salades… te veel om op te noemen gewoon! Maar waar onze snackbar in Vinkeveen echt in uitblinkt, zijn de gerechten die net even anders zijn. Denk aan een friet shoarma, een glutenvrije kroket en een baguette runderreepjes teriyaki. Nu snap je waarschijnlijk ook waarom ze Kwalitaria een bijzondere cafetaria in Vinkeveen noemen. Er is bovendien aan onze kleine vrienden gedacht met een speciaal kindermenu. Dat wordt dus een uitje met het hele gezin, naar Kwalitaria in Vinkeveen!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Vinkeveen?

Restaurant in Vinkeveen

Kom niet op maandag naar ons restaurant in Vinkeveen, want dan zijn we gesloten, maar de rest van de week staan we van ’s middags tot ’s avonds voor je klaar. Wist je dat je ook voor een goede lunch in Vinkeveen bij Kwalitaria goed zit? Kies bijvoorbeeld voor een frisse salade met verse ingrediënten, een uitsmijter, een tosti of een van de vele rijk belegde stokbroodjes. Al gooien wij voor de lunch net zo lief een portie patat of een lekkere snack voor je in het frituurvet. De menukaart van Kwalitaria is de gehele dag geldig, dus bestel gewoon waar jij op dát moment trek in hebt!

Eten in Vinkeveen

Goed uit eten in Vinkeveen? Kom burgers eten bij Kwalitaria! Die staan in de omgeving namelijk bekend als de beste hamburgers van Vinkeveen. Kip, vlees, vegetarisch… Dankzij de vele soorten hebben we voor elke liefhebber een passende hamburger. Bovendien heeft Kwalitaria elk kwartaal een nieuwe, verrassende seizoensburger. Een goede reden om regelmatig bij ons te komen eten in Vinkeveen! Grote trek? Bestel dan een hamburgermenu waarbij de lekkerste friet van Vinkeveen is inbegrepen. Zit je nu op je werk en denk je nu: “Hé, daar heb ik wel zin in”? Bel even naar de vestiging om alvast eten te bestellen bij ons in Vinkeveen. Rij uit je werk langs Kwalitaria en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klaarstaat!

 

Burgermenu The Bull