Voorschoten

Voor lekker én verantwoord eten kun je terecht bij Kwalitaria Voorschoten. Onze cafetaria is anders dan de doorsnee snackbar. Zo is het assortiment van Kwalitaria Délifrance Voorschoten uitgebreider dan een standaard assortiment. Bij ons vind je bijvoorbeeld ook vers belegde broodjes, frisse salades en een ruime keus voor de vegetarische gast. Natuurlijk is ook aan de klassieke lekkerbek gedacht. Voor hen is er een breed assortiment aan snacks, hamburgers, milkshakes en versgebakken friet vol smaak. Mocht je een bezoek brengen aan de Zilverfabriek, Kasteel Duivenvoorde of de Sint Laurentiuskerk, loop dan zeker even binnen bij onze snackbar in Voorschoten!

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Voorschoten?

Kwalitaria Délifrance Voorschoten

Eten in Voorschoten

Wanneer je met vrienden naar de wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub kijkt, dan zit koken er natuurlijk niet in. Snappen we! De oplossing is simpel: kies voor eten bestellen bij ons in Voorschoten. Het is namelijk heel eenvoudig om je patat bij Kwalitaria online te bestellen. Kies ervoor om je maaltijd bij onze snackbar in het centrum van Voorschoten af te halen of nog gemakkelijker: wij komen je eten bezorgen op een adres in Voorschoten! Kwalitaria voorziet jou dus in al jouw behoeften. En dan bedoelen we echt alle behoeften, want zelfs als je tijdens lunchtijd iets wilt eten in Voorschoten, dan staan onze medewerkers voor je klaar. Kortom, of het nou om een versgebakken friet met snack of een compleet menu draait, lekker eten doe je bij Kwalitaria in Voorschoten!

Kwalitaria Voorschoten openingstijden

Lunch, diner, een kopje koffie of een ijsje? Alles is mogelijk, want Kwalitaria Voorschoten heeft ruime openingstijden. Bovendien is de vestiging zeven dagen in de week geopend. De kenners bezoeken Kwalitaria Voorschoten al langer. Dit komt mede door de versgebakken friet, de burgers en het vriendelijke personeel. Het kan daarom weleens druk zijn in de winkel. Voorkom onnodig wachten en bestel die lekkere Bull burger, snackmenu of friet special online. Dankzij het vernieuwde wagenpark levert de bezorger jouw bestelling zo snel mogelijk af. Zeg zelf, wat is er nou lekkerder dan de beste patat van Voorschoten te eten op de plek waar jij jezelf het meest thuis voelt? Ga daarom snel naar de shop en binnen 30 minuten geniet jij van een heerlijke snack!