Vrouwenpolder

Bij de provincie Zeeland denk je natuurlijk aan strand, zee en… Kwalitaria Vrouwenpolder! In het gezellig dorpje Vrouwenpolder is namelijk ook een Kwalitaria cafetaria gevestigd. Ideaal als je na een dagje aan het strand trek hebt gekregen. Dan gaat een lekker frietje, een hamburger of een kipschnitzel menu er wel in, niet waar? En markeer de komende woensdagen alvast maar in je agenda, want dan is het patatdag bij onze snackbar in Vrouwenpolder. Alleen op deze dag geniet je extra voordelig van onze overheerlijke patat en snacks! Kom je snel een keer bij ons eten in Vrouwenpolder?

 

Eten bij een Kwalitaria in Vrouwenpolder?

Uit eten Vrouwenpolder

Met zo’n breed assortiment als dat van Kwalitaria wil je elke dag wel uit eten in Vrouwenpolder. Wist je dat je dankzij onze ruime openingstijden ook voor een lunch welkom bent? Onze belegde broodjes en vers klaargemaakte salades zijn perfect voor het lunchmoment. In de zomer eet je deze lekkernijen op ons gezellige terras, maar binnen in ons restaurant in Vrouwenpolder is ook voldoende plek om te zitten. Voor verkoeling op warme zomerdagen ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kom heerlijk afkoelen met een frisse milkshake of kom een van onze ijsjes, waaronder een sundae en softijs oubliehoorn, eten in Vrouwenpolder!

Eten bestellen in Vrouwenpolder

Geen zin om te wachten terwijl jouw bestelde eten wordt bereid? Geef je bestelling dan telefonisch door. Zo kun je bijvoorbeeld eten bestellen in Vrouwenpolder terwijl je nog op het strand ligt. Binnen 10 minuten staat jouw maaltijd klaar en kun je het komen afhalen in ons restaurant. Ideaal, toch? Het complete assortiment van Kwalitaria Vrouwenpolder is te bestellen, dus wordt het een vegetarische burger, een broodje tonijnsalade of toch een frikandel speciaal? Tip: ook een portie bitterballen bestellen is mogelijk. Ideaal voor een middagje strand met je vrienden!

 

Burgermenu The Bull