Weesp

Wellicht ken je Kwalitaria Weesp vooral als een snackbar, maar wist je dat we, naast verse snacks en friet, ook andere maaltijden hebben? Beeld je eens in: een broodje met pittige kipreepjes, een halve maan menu of een salade tonijn… Klinkt dat niet verrukkelijk? Je merkt meteen dat Kwalitaria geen doorsnee cafetaria in Weesp is; al onze vestigingen zijn nét even anders. Kwaliteit staat bij ons voorop en we bereiden al onze lekkernijen dan ook vers voor jou. Op zoek naar verkoeling? Vergeet de ijssalon in Weesp en kom ook voor een lekker ijsje of frisse milkshake naar Kwalitaria! Kortom, zoek je een lekkere snackbar in Weesp, dan weet je nu bij welke locatie je wezen moet.

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in Weesp?

Eten in Weesp

Op zoek naar een gezellige cafetaria of lunchroom om lekker te eten in Weesp? Wat dacht je van lekker komen lunchen of dineren in onze Kwalitaria? Je kunt hier eten in een gezellige omgeving en genieten van de lekkerste maaltijden. De Kwalitaria in Weesp is geopend tot 22:00 uur en je kunt er ook nog eens van maandag tot en met zondag terecht. Perfect voor dagen waarop je geen zin hebt om te koken! Geen tijd om uitgebreid uit eten te gaan? Denk dan ook eens aan eten afhalen bij ons in Weesp. Jouw maaltijd staat voor je klaar, zodra jij direct uit je werk langsrijdt. Ideaal!

Eten bezorgen in Weesp

Voor écht lekker eten in Weesp, weet je intussen wel waar je wezen moet: Kwalitaria. Mocht je toch nog enige twijfel hebben, dan vertellen wij je graag over ons ruime aanbod aan snacks. Met maar liefst zes verschillende kroketten, een loempia en een shoarmarol zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Zelfs voor een snackliefhebber met een grote eetlust hebben we genoeg keuze. Zo hebben we diverse sappige hamburgers en onze friet is vol van smaak en lekker krokant gebakken in plantaardige olie. Daar kan geen andere patat in Weesp mee concurreren! Daarnaast verkoopt Kwalitaria Weesp niet alleen een frietje speciaal, maar ook een heerlijk frietje stoofvlees, hete kip of gyros. Online je eten bestellen of je eten laten bezorgen in Weesp is bij deze vestiging helaas nog niet mogelijk, maar we zien je graag in onze snackbar!

 

Burgermenu The Bull