Woerden

Beeld je de standaard snackbar in Woerden eens in. Dat alles is Kwalitaria dus níét! Kwalitaria Woerden is net even anders dan dat je gewend bent. Je kunt bij ons terecht voor écht lekker én verantwoord eten. Ga je voor je een sappige burger, een lekker frietje of een gezonde salade? We hebben het allemaal. En ontdek ook eens onze (h)eerlijke broodjes en goedgevulde uitsmijters! Kortom, je kunt bij Kwalitaria voor meer terecht dan alleen een snelle, vette hap en we hebben voor de hele familie iets lekkers. Wacht niet langer! Voor een goede cafetaria in Woerden ga je naar:

 

Lekker eten bij een Kwalitaria in woerden?

Eten in Woerden

Op zoek naar een plek om lekker eten in Woerden? Kwalitaria is niet zomaar een cafetaria waar je alleen friet kunt halen. Bij ons kun je ook gezellig zitten en genieten van de uitgebreide menukaart. Kortom, een fijne plek om samen in Woerden te eten! Je bent bij ons welkom voor zowel lunch als diner, of wip eens binnen voor lekker schepijs, een milkshake of een kopje koffie of thee. Online eten bestellen in Woerden is op dit moment nog niet mogelijk, maar we hopen dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden. Tot die tijd geniet je in ons gezellige restaurant of op ons terras. Zien we je snel?

De lekkerste friet in Woerden

Woensdag gehaktdag? Welnee! Op woensdag eet jij patat. En het liefst ook op donderdag en vrijdag en… De friet van Kwalitaria is namelijk zo lekker, dat wij wel durven te stellen dat het de lekkerste friet in Woerden is. Kom eens proeven en oordeel zelf of wij inderdaad de beste patat in Woerden voorschotelen! De lekkere friet wordt ook geserveerd bij onze complete menu’s. Ons favoriete menu is het shoarma menu met heerlijk gekruid vlees dat op de bakplaat wordt gebakken. Naast de friet, moet je dus ook echt de shoarma bij ons in Woerden komen proeven!

 

Burgermenu The Bull