De Vooraanstaande Snackbar van Zwolle

Welkom bij Kwalitaria, de toonaangevende keuze voor uitmuntende snacks in Zwolle. Onze cafetaria overstijgt de standaard snackbar door een assortiment van superieure frieten, snacks, burgers, en complete maaltijden aan te bieden. Kwalitaria staat synoniem voor kwaliteit, zichtbaar in elke hap, dankzij onze inzet voor verse ingrediënten en duurzame praktijken die ons onderscheiden van elke andere friettent in Zwolle.

Bij Kwalitaria, of je nu een carnivoor bent, vegetarisch eet of kiest voor flexitariër-opties, elke maaltijd is een gelegenheid om te vieren.

Ontdek Kwalitaria in Zwolle 

Gelegen op pittoreske locaties, zoals nabij de historische Sassenpoort en de bruisende Melkmarkt, vind je onze gastvrije Kwalitaria vestigingen. In hanzestad Zwolle is er altijd een warme cafetaria in de buurt waar je kunt genieten van jouw favoriete snack of burger. Hier zijn enkele van onze vestigingen in Zwolle:

Kwalitaria Délifrance Zwolle centrum: deze vestiging bevind zich op het Katwolderplein 2 in Zwolle. Vanuit het centrum van de stad ben je binnen enkele minuten bij deze vestiging. Op maandag en zondag geopend van 12:00u tot 21:00u. Op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:00u tot en met 21:00u. 
Kwalitaria Délifrance AA-Landen: te vinden in de gelijknamige woonwijk Aa-landen in winkelcentrum AA-landen. Op maandag en zondag geopend van 11:30u t/m 21:00u. Op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00u tot 21:00u. 
Kwalitaria Stadshagen: gelegen naast Twistvlietpark. Op maandag tot en met woensdag geopend van 16:00u tot 20:00u. Van donderdag tot en met zaterdag geopend van 12:00u tot 20:00u. Op zondagen geopend van 13:00u tot 20:00u. 
Kwalitaria Délifrance Zwolle Zuid: gevestigd in winkelcentrum Zwolle Zuid. Op maandag en zondag geopend van 11:30u tot 21:00u en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00u tot 21:00u. 

Duurzame snackbar in Zwolle

Kwalitaria is trots zich een pionier in duurzaamheid te noemen binnen Zwolle. Ons uitgebreide assortiment aan vegetarische gerechten getuigt van onze toewijding aan een vleesvrije, smaakvolle ervaring. We werken samen met lokale en duurzame leveranciers en streven ernaar om voedselverspilling te verminderen, wat ons commitment aan milieubewustzijn benadrukt. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled en FSC-gecertificeerd materiaal, waarmee we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Thuisbezorgd of Afhalen

Bestel je lievelingsgerechten en laat ze thuisbezorgen door jouw favoriete cafetaria in Zwolle. We zijn actief in gebieden zoals de Sassenpoort, Melkmarkt en Stadshagen. Je bent natuurlijk ook welkom om je bestelling af te halen of in onze cafetaria te genieten. We zien uit naar je bezoek aan Kwalitaria!

FAQ

- Waar vind je een Kwalitaria vestiging in Zwolle?

Onze vestigingen zijn gevestigd op de volgende adressen:


- Wat zijn de openingstijden van de Kwalitaria vestigingen in Zwolle?

Voor de meest actuele openingstijden, bezoek onze vestigingspagina.


- Kan ik ter plekke eten bij de Kwalitaria vestigingen in Zwolle?

Ja, bij alle Kwalitaria vestigingen in Zwolle kun je ter plaatse genieten van je maaltijd.


- Kan ik ook telefonisch bestellen bij Kwalitaria?

Ja, telefonisch bestellen is mogelijk bij al onze vestigingen in Zwolle. De contactgegevens vind je op onze website.
 

Kwalitaria Stadshagen

Kwalitaria stadshagen

NAAR VESTIGING