Alkmaar

Na een bezoekje aan de kaasmarkt trek gekregen? Kom naar Kwalitaria in Alkmaar! In de kaasstad is deze lekkernij natuurlijk goed vertegenwoordigd op het menu van Kwalitaria. Van een kaassoufflé, tot belegd broodje met kaas en zelfs friet met kaassaus, het is allemaal te krijgen in onze snackbar in Alkmaar. Ook als je geen fan bent van kaas, kun je natuurlijk bij onze cafetaria in Alkmaar terecht. Wellicht dat een van onze hamburgers, een snackmenu of salade wel bij jou in de smaak valt? En natuurlijk een ijsje toe! Er zijn meerdere Kwalitaria vestigingen in Alkmaar, dus er zit er altijd een bij jou in de buurt. Zien we je snel?

 

Lekker eten in Alkmaar?

 

Eten bestellen in Alkmaar

Heerlijk, af en toe een luie zondag, vind je ook niet? Dat je dan niet meer van de bank af wilt komen, snappen wij heel goed. Daarom kun je bij ons ook eten bestellen in Alkmaar. Gewoon vanaf de bank geef jij via jouw telefoon of computer de bestelling door. Dat is makkelijk burgers of patat bestellen in Alkmaar! Op echte luie dagen laat je het eten vervolgens bij jou thuisbezorgen – en op iets minder luie dagen kun je er ook voor kiezen om het eten af te halen bij ons in Alkmaar. Natuurlijk kun je ook op andere dagen van de week bestellen. Zo’n afhaalrestaurant in Alkmaar is bijvoorbeeld ook ideaal na een drukke werkdag.

De beste friet in Alkmaar

Als er een prijs voor beste friet van Alkmaar zou bestaan, dan zou de friet van Kwalitaria ongetwijfeld genomineerd worden. Onze friet is namelijk hartstikke vers, heerlijk knapperig en extra lekker omdat ze dikker gesneden worden dan de meeste andere friet in Alkmaar. Bovendien gaat Kwalitaria met de trend mee door diverse friet specials aan te bieden. Van een frietje met stoofvlees, kaassaus of pittige kip loopt het water je toch in de mond? Kortom, wat ons betreft verdient onze patat de titel ‘beste patat van Alkmaar’!