Zomer burger
Zomer burger

Hollands rundvlees, Beemster kaas, Doritos Bits, BBQ saus, sla, komkommer, rode ui en frietsaus.

The Bull
The Bull

Met 120 gram Hollands rundvlees, Beemster kaas, bacon, rode ui, sla en BBQ saus.

The Queen
The Queen

Met een krokante kipburger, pittige tomatenrelish, rode ui, zoetzure komkommer en krokante uienringen.

Crispy Chicken
Crispy Chicken

Met een krokante kipburger, rode ui, komkommer, gegrilde paprika, sla en pittige cocktailsaus.

Original
Original

Met 120 gram Hollands rundvlees, tomatenrelish, tomaat, komkommers, sla en rode ui.

1838
1838

Met 120 gram Hollands rundvlees, beenham, Beemster kaas, gebakken Kipster ei, tomaat, sla en mosterdsaus.

French Delight
French Delight

Met 120 gram Hollands rundvlees, romige Franse brie, bacon, rucola, tomaat en rode uiencompote.

Spinazie-kaas
Spinazie-kaas

Met een spinazie-kaas burger, groene pesto, zongedroogde tomaatjes, rucola, Italiaanse kaassnippers en truffelmayonaise.

Oer-Hollandse burgers

…geserveerd op een biologisch broodje

Heb jij onze burgers al geproefd? Kwalitaria heeft een uitgebreid burgerassortiment met oer-Hollandse hamburgers van 100% Hollands rundvlees of plofkipvrije kip. Die worden geserveerd op een biologische burgerbol, gemaakt van Hollands graan uit de Flevopolder. Lekker lokaal en vol van smaak! Onze burgers worden afgetopt met eindeloze variaties aan de lekkerste ingrediënten zoals verse tomaat, rode ui, Nederlandse Beemster kaas, knapperige bacon en andere verrassende ingrediënten. Dat is pas écht genieten.

De allerlekkerste burgers

Kleine trek of grote honger, rund, kip, vega, mild of spicy? Voor iedere burgerliefhebber is er een goede kwaliteit hamburger beschikbaar in ons heerlijke aanbod aan burgers. Zin in een burger met Hollands rundvlees? Dan is The Bull burger wellicht een goede keuze voor jou. Lekker met echte Beemster kaas, knapperige bacon, rode ui en smokey BBQ-saus. Onze rundvleesburgers worden aangeboden met 120 gram rundvlees, maar ook met 180 gram rundvlees: perfect voor beestachtige trek.

Krokante kipburgers; lekker plofkipvrij

Meer zin in een burger met krokante kip? Ga dan voor één van onze plofkipvrije kipburgers. The Queen is een heerlijke burger met malse kipfilet, rode ui, zoetzure komkommer, krokante uienringen en pittige tomatenrelish van De Verspillingsfabriek. Deze tomatenrelish is gemaakt van misvormde en te kleine tomaten die normaal gesproken worden weggegooid. Zo redden we bij Kwalitaria jaarlijks 7.500 kilo tomaten van de prullenbak. Dat is nog eens een duurzame burger!

Vegatastisch! Onze vegetarische burgers

Liever een dagje geen vlees? Elke Kwalitaria burger is ook als vegetarische burger te bestellen. Vervang de rundvleesburger eens door de vega burger van The Blue Butcher of kies voor een vegetarische kipburger. Mmm, de smaak van een heerlijke burger, maar dan vega. Welke burger ga jij bestellen?