Geen producten gevonden

Pas je zoekcriteria aan (in de filter) en probeer het opnieuw.

Proef de seizoenspecialiteiten

…elk seizoen wat nieuws

Yes, er is weer een nieuw seizoen aangebroken! En dat betekent: nieuwe seizoen specials. Iedere lente, zomer, herfst en winter introduceren wij, naast ons vaste assortiment, een tijdelijk assortiment aan seizoensproducten, samengesteld met ingrediënten van het seizoen. Lekker!

De lekkerste seizoensgerechten

Wat je kunt verwachten van onze heerlijke seizoensgerechten? Denk aan een heerlijke wrap met kip in de Lekkere Lente, een verkoelende kokos-ananas milkshake in de Zinderende Zomer, een stroganoff burger in de Heerlijke Herfst of een friet special met runderreepjes in de Waanzinnge Winter. Ieder seizoen wisselen we onze seizoensspecialiteiten af met heerlijke nieuwe producten en verrassende combinaties, en dat het hele jaar door. Dat wil, nee, dat móét je proeven!

Vegetarische gerechten

Liever een dagje geen vlees? Met onze seizoensrecepten spelen we in op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Zo bieden wij waar mogelijk ook vegetarische gerechten aan, ook voor onze seizoensproducten. Vervang onze krokante kipburger gemakkelijk voor een vegetarische kipburger of kies in plaats van een rundvleesburger voor de vegetarische burger van The Blue Butcher. Vegatastisch!

Tijdelijke seizoensproducten

Onze unieke seizoensspecials maken een feest van ieder jaargetijde. Drie maanden lang kun je bij Kwalitaria de specialiteiten van het seizoen bestellen. Let op: alle gerechten zijn tijdelijk verkrijgbaar en dus alleen in het seizoen te bestellen. Wees er snel bij en proef ze allemaal!