Pizza burger

Pizza burger

Met Holland rundvlees, tomatenrelish, salami, rode ui, augurk, romaine sla, basilicum mayonaise en geraspte kaas.

Pizza burgermenu

Pizza burgermenu

Met Holland rundvlees, tomatenrelish, salami, rode ui, augurk, romaine sla, basilicum mayonaise, geraspte kaas, portie friet en frisse salade.

Kip salami special

Kip salami special

Met kipreepjes, tomatenrelish, salami, rode ui, rucola, basilicum mayonaise en geraspte kaas.

Crispy garnalen special

Crispy garnalen special

Met krokante torpedo garnalen, cocktailsaus, komkommer, rode ui, rucola en chilisaus.

Kipster jalapeno kroket

Kipster jalapeno kroket

Kipster kip en een vleugje pit.

Kip salami broodje

Kip salami broodje

Met kipreepjes, tomatenrelish, salami, augurk, rucola, basilicum mayonaise en geraspte kaas.

Milkshake framboos-sinaasappel

Milkshake framboos-sinaasappel

Heerlijk romige milkshake.

Proef de seizoenspecialiteiten

…elk seizoen wat nieuws

Yes, er is weer een nieuw seizoen aangebroken! En dat betekent: nieuwe seizoen specials. Iedere lente, zomer, herfst en winter introduceren wij, naast ons vaste assortiment, een tijdelijk assortiment aan seizoensproducten, samengesteld met ingrediënten van het seizoen. Lekker!

De lekkerste seizoensgerechten

Wat je kunt verwachten van onze heerlijke seizoensgerechten? Denk aan een heerlijke wrap met kip in de Lekkere Lente, een verkoelende kokos-ananas milkshake in de Zinderende Zomer, een stroganoff burger in de Heerlijke Herfst of een friet special met runderreepjes in de Waanzinnge Winter. Ieder seizoen wisselen we onze seizoensspecialiteiten af met heerlijke nieuwe producten en verrassende combinaties, en dat het hele jaar door. Dat wil, nee, dat móét je proeven!

Vegetarische gerechten

Liever een dagje geen vlees? Met onze seizoensrecepten spelen we in op de huidige trends en ontwikkelingen in de markt. Zo bieden wij waar mogelijk ook vegetarische gerechten aan, ook voor onze seizoensproducten. Vervang onze krokante kipburger gemakkelijk voor een vegetarische kipburger of kies in plaats van een rundvleesburger voor de vegetarische burger van The Blue Butcher. Vegatastisch!

Tijdelijke seizoensproducten

Onze unieke seizoensspecials maken een feest van ieder jaargetijde. Drie maanden lang kun je bij Kwalitaria de specialiteiten van het seizoen bestellen. Let op: alle gerechten zijn tijdelijk verkrijgbaar en dus alleen in het seizoen te bestellen. Wees er snel bij en proef ze allemaal!